Bestilling

bestilling

Vi leverer blomster i hele Trondheim, og har faste utkjøringer formiddag og ettermiddag. Hvis du trenger levering på andre tidspunkt, fikser vi det. Større bestillinger bør være inne noen dager i forkant.

Vårt lokale er utformet med tanke på å holde møter med kunder og pårørende i rolige omgivelser. På denne måten vil kundene få et større innblikk i måten vi jobber på og ta en større del i prosessen det er å bestille til blant annet bryllup eller begravelse. Ta kontakt for timeavtaler.

Bryllup
Blomster er viktig i et bryllup. De skal komplementere bruden, og være med på å skape vakre rammer rundt en helt spesiell dag. Vi har lang erfaring med brudebinderi, og legger alltid vekt på brudens ønsker, samt ser på hva som vil kle bruden best i forhold til kjole, farger og form.
Ta kontakt for å avtale time.

Begravelse
Blomster til et siste farvel betyr mye for de pårørende. Hos oss er det viktig å ha et tett samarbeid med kunden for at de personlige ønskene blir ivaretatt. Vi har lang erfaring og vil strekke oss langt for at den siste hilsen skal skje med en vakker ramme av blomster.

Selskap
Vi er behjelpelige med blomster til ulike selskaper. Vaser og dekorasjoner til lokalet samt borddekorasjoner. Scenedekorasjoner og dekorasjoner til talerstol. Ta kontakt for bestilling, og evt befaring.

Du kan legge igjen en bestilling her. Du kan betale med faktura på mail eller pr post, (her vil det komme et fakturagebyr på kr 40,-), eller vippse oss beløpet. Dersom du velger vipps, kommer du til å få melding av oss med nr og beløp.

Vi har en fast pris på frakt innen Trondheimsområdet på kr 135,-.

Bestiller
Mottaker
Produkt
Betaling